KONTAKT

Masz pytanie, sugestię, propozycję? Napisz!

jadalnepijalne@gmail.com

3 komentarze:

  1. Zgadzam się z opinia, że Polska powinna przodować w produkcji cydru i to w niskiej cenie, produkujemy najwięcej jabłek w Europie coś ok.2,3 mil ton.
    Ja w tym roku "zrobiłem" około 80l litrów cydru,
    część musującego i jakością-smakiem taki sam lub lepszy niż ten kupiony we Francji.

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie podpisałem się, naprawiam błąd
    Marek Halicki
    marekhalicki@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. @Marek Halicki
    Bardzo jestem ciekaw domowego cydru. Nie słyszałem nigdy o produkcji na własny użytek w Polsce, może warto popularyzować (tak jak domowe browarnictwo)?

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za wszystkie komentarze. Jeśli komentujesz jako "anonimowy" podpisz się jakoś, żebym wiedział jak się do Ciebie zwrócić.